miehet studion taustalla


Tähän kohtaan hiukan tietoa meistä, eli miehistä tämän studion taustalla.


Olemme kolme ystävystä Lahdesta, joita yhdistää intohimo valokuvaukseen. Janne ja Pekka ottivat tämän suhteen stepin vuonna 2020 ja perustivat yhteistuumin studion helpottamaan moniakin valokuvauksen koukeroita. Vuonna 2021 muutimme uusiin tiloihin ja samalla Marko hyppäsi myös mukaan pyörittämään studiota kanssamme.


Operoimme nyt siis sulassa sovussa kolmestaan yhteisissä tiloissa. Valokuvaus on meille kaikille intohimo ja halumme oivaltaa, kehittyä sekä kasvaa tällä saralla jatkuvalla syötöllä. Kun teemme yhdessä, saamme hyvää oppia toisiltamme ja tämä motivoi meitä kaikkia ikuisen kehityksen tiellä.


Näillä sivuilla pieni kurkkaus meidän studiomme toimintaan ja porukkaan. Sivuilta löydät myös linkit jokaisen kuvaajan omille sivuille, jonka kautta voit lähestyä ihan ketä vain meistä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, sillä olemme täällä teitä varten.


Janne Pasanen


Olen tosiaan Janne, kolmen lapsen isä ja kauniin vaimon aviomies Lahdesta. Valokuvauksen saralla rakastan monipuolisuutta ja nautinkin suuresti mitä enemmän pääsen visioimaan sekä toteuttamaan itseäni. Kuvaan laajalla skaalalla, eli potretit, juhlat, tapahtumat, tuotekuvaukset, fantasia kuvaukset, luonto jne. Valokuvien tulee mielestäni herättää tunteita ja kuvaukset jäävät kuitenkin elämään muistona tulevaisuuteen.


Luonteeltani olen iloinen ja ei Päijät-Hämäläiseen tyyliin hyvinkin sosiaalinen sekä huumorintajuinen persoona. Kanssani on helppoa olla ja mielestäni kuvauksissa kuuluukin olla mukavaa.


Omat sivuni löytyy Instagramista @jpasanenphotography nimen alta ja nettisivuni ovat osoitteessa www.jpasanenphotography.fi


Pekka Lehtivarjo


Olen Pekka, perheellinen kahden lapsen isä ja aviomies Hollolasta. Kuvaaminen on intohimoni ja mikäpä sen hienompaa kun nähdä kuvausten jälkeinen hymy asiakkaiden kasvoilta. Kuvaan myöskin hyvin laajalla skaalalla kaikkea aina potreteista tapahtumiin, juhliin, luontoon, maisemiin jne. Rohkeasti vain yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.


Olen helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja huumorintajuinen persoona, joten kuvauksissa kanssani on helppo toimia.


Omat sivuni Instagramissa @plphotos2707 ja nettisivuni ovat osoitteessa www.plehtivarjophotography.mypixieset.com


Marko Strandvall


Olen Marko Strandvall, valokuvaaja Lahdesta. Valokuvan tulee herättää tunteita ja muistoja vielä useiden vuosien ja vuosikymmenien päästä. Valokuvan ei tule aina olla viimeisen viidentoista minuutin trendin mukainen, vaan sen tulee pitää katsojaa tiukasti otteessaan vielä nopeasti ohikiitävien trendien vaihteluiden jälkeenkin.

Valokuva voi toimia voimavarana, muistona menneestä, merkkipyykkinä nykyisyydestä, ikuistettuna välähdyksenä arjen hetkistä ja juhlahumun turvallisena taltioijana.

Ota yhteyttä - tehdään yhdessä vaikuttavia, ajan hammasta kestäviä valokuvia!


Löydät minut Instagramista @strandphoto.fi ja nettisivuni ovat osoitteessa www.strandphoto.fi